Ocak 2022
Akupunktur benzeri bir yöntem olan mezoterapi, vücudun orta tabakasına iğne yolu ile uygulanmakta ve kolajen ile elastik benzeri yapıları uyarması ile bilinmekte
Kişinin vücudunda var olan kanın, birkaç işlem ile değiştirilmesi sonucunda, tedavi edilmesi gereken dokulara enjekte edilmesi, PRP tedavisi olarak adlandırılmaktadır.
Cildin yenilenmesi, doğal bir görünüme kavuşması ve yaşlanma belirtilerinin bertaraf edilmesi gibi pek çok fayda sağlayan yüz mezoterapisi, iğne ile cildin orta tabakasına faydalı karışımların enjekte edilmesini içerir.
Yüzümüzün, hakkımızda neler söylediğinin farkında mıyız? Yaşımız genç olsa bile, yüzümüzde oluşan yaşlılık belirtileri, yaşımız hakkında karşı tarafa hiç de doğru olmayan çıkarımlar sunabiliyor.
Cildimizde oluşan sarkmalar, kırışıklıklar, yaşlılık belirtileri ve akne ya da sivilce oluşumu sonrasında kalan izler, hayatımızı olumsuz etkilemekle kalmıyor, psikolojik olarak kendimizi kötü hissetmemize de yardımcı oluyor.
Ciltte hasarlı olan ve yenilenmesi gereken kısımların, lazer tedavisi ile iyileştirilmesini içeren Thulium lazer, medikal estetik alanının en değerli uygulamalarından bir tanesidir.Estetik bir tedavi olmakla beraber, operasyon değildir.
Ameliyatsız bir yüz gençleştirme uygulaması olan Agness, operasyon olmadığı için, kısa süre içerisinde uygulanmakta ve sonucu da son derece etkili olmaktadır.
Kök hücre uygulaması sayesinde cildiniz artık daha ferah ve genç görünüme sahip olacak. Temelde hücreleri hedefleyen bu uygulama sayesinde diğer uygulamalara nazaran daha etkili sonuçlar alabiliyorsunuz.
Gençlik aşısı (IAL- SİSTEM) cilt kırışıklıkları ve cilt lekeleri için uzmanlar tarafından uygulanan bir yöntemdir. Bu yöntem sayesinde ciltte özellikle yüzde bulunan cilt lekelerinden ciddi oranda kurtulmak mümkündür.
Modern çağ insanının ihtiyaçları hızlı sosyal izolasyon olmadan efektif ameliyatsız bir tüm yüz estetiği ihtiyacı yatarmıştır.Aynı seans içerisinde hem cilt deformasyonun azaltılması hem de uzun süreli kolojen sentezi ve cilt yenilenmesinin sağlanabilmesi
Kişinin beklentileri ve hekimin tespitleri doğrultusunda botoks uygulamasının gerçekleştirileceği bölgeler ve uygulamada kullanılacak botoks miktarı belirlenir. Botoks uygulaması genel anestezi gerektirmemektedir.
  • 1
  • 2

Bize Ulaşın

Daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin. İletişim bilgilerimiz için hemen tıklayın.